Våre modeller
Vi er opptatt av å ta vare på naturen, og at vi ikke skal bruke mer enn vi trenger. Innredningen i Raido Campers  modellene er laget i slitesterk arktisk bjørk. For hver enhet vi produserer, planter vi et nytt bjørketre. Vi synes vi må gi noe tilbake til naturen.

Raido Campers tilbyr kompakte og lette campingvogner for mer aktiv bruk og reise. Dette i motsetning til de store campingvognene som har sine faste plasser, og er tenkt som alternativ til hytter.

Raido Campers campingvogner er budsjettvennlige, kule og fleksible. De kan kjøres med vanlig førerkort, og er enklere å flytte uten bil. Flytting uten bil gir deg den fordelen at du kan stå på de utroligste plassene, for eksempel i skogen eller på en fin strand der du ikke kommer til med bilen. Campingvognen er lett å håndtere, og gir deg muligheten til å være mer fleksibel og spontan.

Andre fordeler med campingvognen er at den lar seg trekke av mindre kjøretøy, også elbiler. Aerodynamiske egenskaper gjør kjøringen stabil og roligere samt billigere i drift. Du trenger heller ikke store lagringsplassen til campingvognen.

Campingvognene er utstyrt med senger som enkelt kan bygges om til sittegruppe, kjøkken med muligheter til å lage seg mat, kjøleboks, vask, belysning og oppbevaringsrom. Innredning er laget i slitesterk arktisk bjørk. Isolasjon og muligheter til oppvarming, gjør campingvognen egnet til helårsbruk.