Våre modeller
Vi er opptatt av å ta vare på naturen, og at vi ikke skal bruke mer enn vi trenger. Innredningen i Raido Campers modellene er laget i slitesterk arktisk bjørk. For hver enhet vi produserer, planter vi et nytt bjørketre. Vi synes vi må gi noe tilbake til naturen.

Et helt nytt segment som kombinerer fordeler til en personbil, varebil og bobil i et og samme produkt. Innredningen er laget slik at den med enkle grep kan tas ut og bilen kan brukes til varetransport.

Som bobil er den funksjonelt innredet med dobbeltseng som kan raskt bygges om til sittegruppe, et uttrekkbart kjøkken og et toalett. Møbelinnredningen er trivelig og fremstilt i arktisk bjørk av høy kvalitet. Mange små detaljer, topp utstyrsnivå og praktiske løsninger vil garantert gi deg den beste campingopplevelsen. Vinteregenskapene gjør bilen egnet til helårsbruk.

raido

Kommer snart…

Kommer snart…

Raido Campers tilbyr kompakte og lette vogner for mer aktiv bruk og reise. Dette i motsetning til de store vognene som har sine faste plasser, og er tenkt som alternativ til hytter.

Vogner fra Raido Campers er budsjettvennlige, kule og fleksible. De kan kjøres med vanlig førerkort, og er enklere å flytte uten bil. Flytting uten bil gir deg den fordelen at du kan stå på de utroligste plassene, for eksempel i skogen eller på en fin strand der du ikke kommer til med bilen. Vogna er lett å håndtere, og gir deg muligheten til å være mer fleksibel og spontan.

Andre fordeler med vogna er at den lar seg trekke av mindre kjøretøy, også elbiler. Aerodynamiske egenskaper gjør kjøringen stabil og roligere samt billigere i drift. Du trenger heller ikke store lagringsplassen til vogna.

Vognene er utstyrt med senger som enkelt kan bygges om til sittegruppe, kjøkken med muligheter til å lage seg mat, kjøleboks, vask, belysning og oppbevaringsrom. Innredning er laget i slitesterk arktisk bjørk. Isolasjon og muligheter til oppvarming, gjør vogna egnet til helårsbruk.