Om raido

Raido Campers representerer en ny måte å tenke rundt camping og tilbyr modeller som er kompakte, fleksible og lettkjørte. Små flerbruks bobiler med lavere utslipp og kompakte reisevogner som kan trekkes av elbiler er bra for miljøet og bra for lommeboka. 

At modellene er mindre betyr ikke at det går på bekostning av komforten. De er godt utstyrt med senger, komplett kjøkken, sitteplasser og oppvarming slik at du kan være ute i naturen uansett vær. Alt er gjennomført, funksjonelt og praktisk.

De store fordelene med de små kjøretøyene er at de er lette, har lavere utslipp (oftest halvparten av store bobiler), bruker mindre drivstoff, kan kjøres med vanlig B førerkort og er lett å parkere i byer. Du kan dra på korte helgeturer eller lengre ferieturer og reise fra sted til sted med en bobil fra Raido Campers. 

Vi er opptatt av å ta vare på naturen og at vi ikke skal bruke mer enn vi trenger. Innredningen i alle modeller fra Raido Campers er laget i arktisk bjørk og for hver enhet vi produserer, planter vi et nytt bjørketre. Vi synes vi må gi noe tilbake til naturen.

Raido Campers er et spennende merke som henter inspirasjon fra fortiden og tilpasser den fremtiden. Vi ønsker oss tilbake til det enkle liv, back to basics og en tilstedeværelse i øyeblikket. Samtidig ønsker vi å inspirere til mer miljøvennlig og bærekraftig camping opplevelse med ansvarlig forbruk. Vi ser også at reisevaner endrer seg og vi følger godt med for å kunne tilby deg de rette produktene.

Raido Campers modellene er perfekte for aktive mennesker som ønsker å tilbringe tiden ute i naturen, for nybegynnere, men også erfarne camping entusiaster som er på jakt etter opplevelser og avkobling fra en stressende hverdag.