Denne siden vil fortelle      litt Om oss

Vi i Raido CAMPERS er entusiastiske mennesker med lang erfaring fra camping og friluftsliv. Vi trives best med å skape og det er også grunnen til at vi har bestemt oss for å lage et eget norsk merke innen caravan. Vi ønsker å tilby kvalitetsprodukter tilpasset norske forhold og reisevaner.

Vår erfaring og kompetanse strekker seg over flere områder innen produktutvikling, markedsføring, kundebehandling, salg og ledelse. Vi opptrer profesjonelt og gir deg den tryggheten du trenger for å kunne ta store valg.

Vi er opptatt av Kvalitet og gode opplevelser
I tillegg har vi en evne til å lytte til kundene, følge med trendene og utviklingen ellers, for å se hva markedet etterspør. Det synes vi er kjempeviktig da utviklingen i dag går raskere enn noen gang, og evnen til å tilpasse seg er en av de viktigste egenskapene for å lykkes.
Fortid, Fremtid og Miljø
Vi er opptatt av å ta vare på naturen, og at vi ikke skal bruke mer enn vi trenger.
Innredningen i Raido Campers modellene er laget i arktisk bjørk, og for hver enhet vi
produserer, planter vi et nytt bjørketre. Vi synes vi må gi noe tilbake til naturen.
Raido Campers er et spennende merke som henter inspirasjon fra fortiden, og tilpasser
den fremtiden. Vi ønsker oss tilbake til det enkle liv, back to basics, og en
tilstedeværelse i øyeblikket. Samtidig ønsker vi å inspirere til mer miljøvennlig
og bærekraftig camping opplevelse samt ansvarlig forbruk. Vi ser også at
reisevaner endrer seg, og vi følger godt med for å kunne tilby deg de rette
produktene.
Som mennesker er vi jordnære, ærlige og pålitelige.  du vil føle deg godt ivaretatt i møte med oss.
Hvorfor Velge oss
Nyeste Teknologi

Raido Campers er det eneste norske bobilmerket på markedet. Derfor skal teknologien være av nyeste og beste standard. Les mer i brosjyren for å se hvilke teknologier som er tatt i bruk.

Norske forhold

Når man skal kjøre bobil i Norge er det en fordel at bobilen er utviklet for nordiske forhold. Raido Campers er akkurat det. Bobilen er utviklet for å fungere perfekt i det norske landskapet, uansett årstid. Mens de fleste produsenter i Sør-Europa tester vinteregenskapene i laboratorier, tester vi de under reelle vinterforhold i Troms og Finnmark. Der får du frem tilstander som et laboratorie aldri vil vise. Været kan skifte fra +3 til minus 30 på få timer, kombinert med snø, regn, og vind, er dette tilstander et laboratorie ikke klarer å kopiere. Derfor er tester i Nord Norge mye mer lik de tilstander du vil møte under bruk.

Norsk Erfaring

De som vet mest om bobiler er de som har jobbet lenge i bransjen. Tilsammen har vi over 50 år med kombinert erfaring innen bobilbransjen og er godt kjent på det norske bobilmarkedet. De fleste ansatte er erfarne vintercampere, og vet hva som kreves under nordiske vinterforhold.

Raido Campers Ride your own way
Les mer om våre modeller og se om du finner noe som kunne passe deg.
Freedom To Ride